MediaWatch

Compaq femdobler overskud

Omsætningen i tredje kvartal er den højeste i Compaqs historie, siger topchefen Michael Capellas triumferende i en pressemeddelelse. Overskuddet nåede op på 789 millioner dollar, hvilket er en øgning på 669 millioner dollar eller en femdobling sammenlignet med samme periode i fjor.

Nettoresultatet efter skat blev på 550 millioner dollar eller 0,31 dollar per aktie, mens omsætningen øgedes med 26 procent til 11,2 milliarder dollar i tredje kvartal sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Selskabet forklarer selv de meget flotte regnskabstal med, at omkostninger og udgifter er blevet kraftigt reduceret og at salget af industri-servere er øget med 40 procent.

Compaq kan melde om vækst i alle regioner. Salget i Nordamerika er blevet forbedret med 28 procent, mens det i Europa og Afrika er øget med otte procent. Den største vækst er foregået i Japan, hvor salget blev forøget med 52 procent.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs