MediaWatch

Siebels indtægter stiger trecifret

Selskabet, der fremstiller software til e-handel, kunne således rapportere om en indtjening, der lå tre cent højere, end analytikerne havde forventet. Samtidig steg de samlede indtægter trecifret. I forhold til i fjor steg Siebels indtægter 131 procent, skriver Reuters.

Ifølge Tom Siebel, stifter og administrerende direktør i Siebel Systems, var det afsluttede kvartal i enhver henseende fremragende. Selskabets indtægter steg fra 208,5 millioner dollar i fjor til 480,9 millioner i år.

Selskabet kunne samtidig rapportere om en solid fremgang i salget i Europa. Dermed går Siebel op imod en række af amerikanske selskaber, der har givet den svage euro skylden for deres faldende salgskvoter.

Tom Siebel udtaler, at salget i Europa ligeledes har været helt igennem tilfredsstillende og at regionen fremstår som selskabets hurtigst voksende marked. De samlede indtægter for det europæiske salg steg 360 procent i forhold til samme resultat i fjor.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs