MediaWatch

Siebels indtægter stiger trecifret

Selskabet, der fremstiller software til e-handel, kunne således rapportere om en indtjening, der lå tre cent højere, end analytikerne havde forventet. Samtidig steg de samlede indtægter trecifret. I forhold til i fjor steg Siebels indtægter 131 procent, skriver Reuters.

Ifølge Tom Siebel, stifter og administrerende direktør i Siebel Systems, var det afsluttede kvartal i enhver henseende fremragende. Selskabets indtægter steg fra 208,5 millioner dollar i fjor til 480,9 millioner i år.

Selskabet kunne samtidig rapportere om en solid fremgang i salget i Europa. Dermed går Siebel op imod en række af amerikanske selskaber, der har givet den svage euro skylden for deres faldende salgskvoter.

Tom Siebel udtaler, at salget i Europa ligeledes har været helt igennem tilfredsstillende og at regionen fremstår som selskabets hurtigst voksende marked. De samlede indtægter for det europæiske salg steg 360 procent i forhold til samme resultat i fjor.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs