MediaWatch

Navision og Intello indgår ASP-aftale

Aftalen skal give Navision Software's partnere mulighed for at levere Application Service Provider også benævnt ASP-løsninger. Det forventes, at Intello skal forestå driften af disse.

Aftalen med Intello er en af Navisions første ASP-aftaler, der vil bestå af levering af software-løsninger. Aftalen forventes at blive et vigtigt skridt mod at opbygge en ASP-platform i Norden. Intello A/S, der for nylig har etableret sig i Danmark, er et datterselskab af det norske selskab Intellinet ASA. Samarbejdet mellem Navision Software og Intello skal på sigt gælde hele Skandinavien, da Intellinet har ASP datacentre i både Danmark, Norge og Sverige.

Ifølge René Stockner, Executive Vice President for Navisions salg og marketingsafdeling, er ASP en spændende mulighed for at udvide forretningsgrundlaget og han forventer, at selskabet vil indgå flere af den slags aftaler i den kommende tid. Stockner anser det, at flere virksomheder med samme behov kan deles om en fælles løsning, som selve styrken ved ASP. Selskabets mål er derfor via brugen af ASP, at levere standardiserede løsninger til nye kundesegmenter. Dette vil ske gennem nye eller eksisterende partnere.

Intello er ifølge selskabets egen udtalelse Danmarks første uafhængige ASP'er, hvis koncept går langt videre end den traditionelle form for ASP. Denne drejer sig primært om udlejning samt lagring af software til den enkelte kunde. Intello vil således søge at integrere forskellige tele- og Internet-services, så kunden kan leje hele sin IT-drift og IP-telefoni fra en og samme udbyder.

Intello kalder sin nye service for BSP -Business Service Provider.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs