MediaWatch

Dansk-amerikansk samarbejde

Aftalen bærer med sig at Moving Pictures, der arbejder med kompetenceudvikling, kurser, digital uddannelse og formidling af interaktivt undervisningsmateriale på Internettet, fremover vil være i stand til at udbyde over 200 forskellige kurser og uddannelser inden for kommunikation, økonomi og organisation.

McGraw-Hill har gennem mange år arbejdet intensivt med udviklingen af softskill-uddannelser og betragtes i dag som en af markedets førende e-publishing producenter. Moving Pictures aftale med McGraw-Hill Lifetime Learning repræsenterer første skridt i en ny forretningsstrategi, som Moving Pictures netop har implementeret i organisationen.

Moving Pictures udvider fokusområdet fra levering af skræddersyede vær-til-stede-kurser, e-learning og e-publishing (lær-selv-kurser) til nu også målrettet at fungere som konsulentvirksomhed og kompetenceudviklingspartner for erhvervslivet.

Moving Pictures er i dag udviklingspartner med erhvervslivets med speciale i uddannelsesforløb der tager udgangspunkt i virksomheden og dennes ansatte, herunder e-publishing, e-learning. Virksomheden har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige, samt en distributør i Finland.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs