MediaWatch

Bush støtter Microsoft

Den republikanske præsidentkandidat erklærede i et fjernsynsinterview på CNBC, at han forstår softwarekoncernen Microsofts holdning i monopolsagen der er rettet mod selskabet.

- Jeg vil sige, jeg til hver tid foretrækker innovationer frem for retssager. Det grundlæggende spørgsmål i denne sag er, om fremskridtet vil blive blokeret?, sagde Bush og bekendte sig dermed til Microsofts officielle holdning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs