MediaWatch

eBay vil have eget TV-show

Showet vil sandsynligvis indeholde handel i et auktions-format, sagde talsmand for eBay Chris Donlay til Inside. I følge rygter skal forhandlingerne med ABC omhandle shows fem dage om ugen og om end hverken eBay eller ABC vil bekræfte rygterne.

I slutningen af sidste uge bekræftede en anden eBay talsmand, Kevin Pursglove, forhandlingerne med såvel ABC og nogle kabel-tv-netværk. Purglove sagde til ZDNet, at showet også kunne indeholde historier om folks erfaringer med eBay, idet en kommentator på Wall Street Journal havde påpeget, at et show, der helt og holdent var centreret omkring auktions processen, næppe ville få de helt store ratings hos seerne.

En anden kommentator på The Journal var tværtimod meget optimistisk på showets og eBays vegne:

- eBay auktionernes tårnhøje popularitet vil blive overført til et engagerende TV program til alle de chip-spisende sofa-seere. Han uddybede yderligere, at eBays auktioner i dag allerede er en form for underholdning, hvor mange af eBays mere højtprofilerede auktioner tiltrækker horder af ikke-bydere, der blot går ind for at blive forbløffet over de utrolige priser.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs