MediaWatch

AOL, Yahoo og Microsoft topper

Ifølge rapporten topper AOL fortsat listen over sites med mest trafik. AOL havde 61 millioner unikke brugere i den målte periode. Det placerer klart AOL foran den nærmeste konkurrent, Yahoo, der med sine 52,7 millioner trods alt har halet noget ind på AOL. Tidligere kunne AOL bryste sig af at have 62,7 millioner brugere, skriver Reuters.

Microsoft kommer ind på en tredjeplads med 51,4 millioner unikke besøgende. En nedgang fra 52 millioner i sidste periode.

Søgemaskinen Goggle har for første gang sikret sig en plads i top-50 og befinder sig med 5,7 millioner unikke brugere på en 48. plads.

Tendensen viser at sportssitene vinder frem. Godt hjulpet af det netop overståede OL, amerikansk football samt baseball, kan sportssitene fremvise en total på 25,9 millioner unikke brugere i perioden, svarende til en fremgang på 15 procent i forhold til forrige måling.

Nyhedssitene havde en fremgang på seks procent og kan således mønstre 31,7 millioner unikke besøgende. Her er det især dækningen af det politiske liv, der har skabt fremgangen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs