MediaWatch

eBay stiger på god indtjening

eBay viser sig mere og mere som den positive undtagelse i den skrantende dot.com verden. Selskabet overstiger markedets forventninger med tre cent per aktie og melder samtidig om en solid indtægtsfremgang på 94 procent, skriver CNN.

eBays antal af online-brugere steg betydeligt i det netop afsluttede kvartal. Sidste år havde selskabet 7,7 millioner brugere. Det tilsvarende tal i år endte på 18,9 millioner svarende til en stigning på 146 procent. Ifølge Meg Whitman administrerende direktør for eBay, satte selskabet rekord i nye brugere i kvartalet, der traditionelt regnes for et af de mere sløve. 2,9 millioner nye brugere fandt således vej til selskabet.

Selskabets nettoindkomst i kvartalet blev på 19,1 millioner dollar svarende til en indtjening på syv cent per aktie. Sidste års resultat blev på tre millioner svarende til en indtjening på en cent per aktie. Markedet havde forventet en indtjening på fire cent per aktie for i år. Den samlede indtægt for kvartalet blev på 113,4 millioner mod 58,5 millioner sidste år. Markedet havde her forventet en indtægt i niveauet 107 millioner dollar.

Selskabet fastholder det i sidste måned fremsatte indtægtsmåle på tre milliarder dollar i 2005.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs