MediaWatch

Nasdaq stiger med otte procent

Hvor markedet onsdag med IBMs tredje kvartalsmeddelelse var på vej helt ned - med Dow Jones en overgang helt nede med 435 point - så lod investorerne torsdag nærmest champagnepropperne springe over Microsoft, Nokia og Sun Microsystems, der torsdag kunne levere varen - Indtjening, indtjening og indtjening.

- Det ser ud til at vi midlertidigt har nået bunden. Men vi ser stadig stigningen som en meget god dag i et faldende marked ( bear market ), og stigningen blev i høj grad hjulpet på vej af de indtjeningsmeddelelser, der kom i går aftes, udtalte Harry Laubscher, en markedsanalytiker hos Tucker Antony til CNN.

Også Intel, verdens største computerproducent, hvis aktiekurs på det nærmeste er blevet halveret inden for de sidste seks uger, kunne lægge 10 procent til aktiekursen. Philadelphia semiconductor-indekset, der måler udviklingen blandt halvlederproducenterne steg således hele 12,69 procent.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler"

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs