MediaWatch

DR endnu mere online

Alle landsdækkende radioprogrammer fra DR er nu tilgængelig på Internettet på DR's hjemmeside www.dr.dk og kan høres på PC. Hidtil har dette været begrænset til enkelte udvalgte programmer.

- Det handler for os om, at komme rundt i alle hjørner. Vi er meget interesseret i at nå Internetbrugerne med vores programmer. Dette skyldes at man sagtens kan høre radio, mens man surfer, arbejder, leger eller downloader. Internettet er derfor en oplagt vej for radioen at nå lytterne på, siger radiodirektør i DR, Leif Lønsmann under konferencen The Future of Internet Broadcasting. Konferencen er skabt af New Media Event i samarbejde med Mediawatch.

Det er Leif Lønsmann's intention, at udvide tilbuddet til netsurferne med endnu en række særlige "netradiokanaler", opdelt efter fx. genre, indhold eller musikprofil. I øjeblikket bruger DR en procent af stationens budget på de digitale områder i DR. Lønsmann forventer, at dette vil ændre sig afgørende fremover.

En undersøgelse af danskernes medieforbrug foretaget af Social-forskningsinstituttet viser, at danskerne i gennemsnit bruger onlinemediet en time og 14 minutter om dagen. Det svarer til 20 procent af det samlede daglige medieforbrug, hvis man sammenligner TV, radio og Internet, siger Leif Lønsmann. Den udvikling mener Lønsmann vil fortsætte og mener derfor, at det vil være naturligt, hvis DR fremover bruger flere penge på onlineaktiviterne fremover.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs