MediaWatch

Medarbejderflugt i T-Online

T-Online, der ejes af det statskontrollerede Deutsche Telekom, var ellers den tyske ny økonomis store håb, men selskabet har i den seneste tid mistet adskillelige nøglemedarbejdere.

Siden Wolfgang Keuntjes afgang for et par måneder siden har selskabet også været uden administrerende direktør, skriver Wall Street Journal.

Dertil kommer at T-Onlines direktør for investor-relationer, Wolfgang Kniese og direktøren for data-centret, Gudrun Wittig angiveligt også planlægger at forlade selskabet.

Ifølge Petra Heist fra Hypo Vereinsbank, er det på høje tid, at T-Online underretter offentligheden om, hvornår man påtænker at finde en ny administrerende direktør. Ifølge Heist er det et alvorligt problem, når medarbejdere på organisationens andet og tredje niveau begynder at falde fra.

Det er på disse niveauer, at beslutningerne skal træffes på vegne af bestyrelsesformanden, og når først de begynder af forsvinde, er det ikke et godt tegn.

Ifølge en højtstående medarbejder i det Darmstadt-baserede selskab skyldes medarbejdernes afgang, at T-Online er blevet stormet af headhuntere. Ifølge andre stikker problemet dybere og kan henledes til større problemer indenfor selskabet.

T-Online har endnu ikke nogen overbevisende e-commerce model, og selskabets nuværende forretningsområde har ingen fremtid, mener Christian Nolte Rieke, der er direktør for Frankfurt-baserede Forrester Research.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs