MediaWatch

MP3 indgår forsøgsaftale

Ifølge aftalen skal MP3.com betale op mod 30 millioner dollar til forskellige musikudgivere i en såkaldt indledende pagt, der giver sitet ret til at benytte over en million sange, skriver Reuters.

Under henvisning til de gældende termer i aftalen vil National Music Publishers Association og dets licensgivende datterselskab Harry Fox Agency give tilladelse til, at sangene kan blive brugt som en del af servicen My.MP3.com.

Denne service tillader sine brugere, at gemme musik digitalt og senere hen afspille det fra en hvilken som helst computer.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs