MediaWatch

MP3 indgår forsøgsaftale

Ifølge aftalen skal MP3.com betale op mod 30 millioner dollar til forskellige musikudgivere i en såkaldt indledende pagt, der giver sitet ret til at benytte over en million sange, skriver Reuters.

Under henvisning til de gældende termer i aftalen vil National Music Publishers Association og dets licensgivende datterselskab Harry Fox Agency give tilladelse til, at sangene kan blive brugt som en del af servicen My.MP3.com.

Denne service tillader sine brugere, at gemme musik digitalt og senere hen afspille det fra en hvilken som helst computer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs