MediaWatch

Portal skal give milliardomsætning

Danske Bank, Tele Danmark, Post Danmark og Mærsk Data lancerer en ny indkøbsportal for det offentlige og det private. Dermed tages kampen op med bl.a. Statens og Kommunernes Indkøbscentral. Det skriver Berlingske Tidende

Ifølge vicedirektør i Tele Danmark, Frank Olesen, skal portalen være den foretrukne elektroniske markedsplads for erhvervslivet og det offentlige i hele Nordeuropa. Portalen, der hedder Gatetrade.net, lanceres først i Danmark, men planen er, at ekspandere til resten af Skandinavien.

Ejerne bag portalen regner med at kunne tjene penge på gebyr, som indkøberen skal betale af indkøbsprisen, det er endnu ikke afgjort, hvor stort gebyret vil blive. Frank Olesens mål er at i løbet af fem år at nå en omsætning på 40 milliarder kroner, der skal tjenes ind af omkring 50 medarbejdere. Ind til videre er der skudt 100 millioner kroner i selskabet bag portalen, som de fire partnere hver ejer en fjerdedel af.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs