MediaWatch

Portal skal give milliardomsætning

Danske Bank, Tele Danmark, Post Danmark og Mærsk Data lancerer en ny indkøbsportal for det offentlige og det private. Dermed tages kampen op med bl.a. Statens og Kommunernes Indkøbscentral. Det skriver Berlingske Tidende

Ifølge vicedirektør i Tele Danmark, Frank Olesen, skal portalen være den foretrukne elektroniske markedsplads for erhvervslivet og det offentlige i hele Nordeuropa. Portalen, der hedder Gatetrade.net, lanceres først i Danmark, men planen er, at ekspandere til resten af Skandinavien.

Ejerne bag portalen regner med at kunne tjene penge på gebyr, som indkøberen skal betale af indkøbsprisen, det er endnu ikke afgjort, hvor stort gebyret vil blive. Frank Olesens mål er at i løbet af fem år at nå en omsætning på 40 milliarder kroner, der skal tjenes ind af omkring 50 medarbejdere. Ind til videre er der skudt 100 millioner kroner i selskabet bag portalen, som de fire partnere hver ejer en fjerdedel af.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs