TvDanmark: Minister holder med TV2

MediaWatch

TvDanmarks administrerende direktør Jesper Sehested Lund er rystet over det han kalder "afsløringen af samspillet mellem kulturministeren og TV2."

- Min reaktion er, at nu må det simpelthen høre op. Det er med al ønskelig tydelighed blevet dokumenteret, at Danmark har en minister for TV2 - og ikke en, der er kulturminister for alle TV-stationerne, siger Jesper Sehested Lund.

Reaktionen kommer efter at Jyllands-Posten i dag skriver, at ministeren i et brev til TV2's bestyrelsesformand Jens Bilgrav-Nielsen den 31. marts under hånden lovede, at det ekstraordinære tilskud til TV2 var kompensation for det indtægtstab, som stationen skønnede at lide som følge af begrænsning af børnereklamer.

- Med de nye oplysninger i sagen ved vi nu, at de fine hensigter om styrkelse af TV2's børneprogrammer bygger på en fortielse af korrespondancen mellem ministeren og TV2. Ministeren dokumenterer i brevet til bestyrelsesformanden, at tilskuddet i virkeligheden er kompensation. Nu venter jeg med spænding på at se, hvor lang snor de øvrige partier fortsat vil give kulturministeren i denne sag, siger Jesper Sehested Lund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også