MediaWatch

18 vil købe Boxman

Blandt de potentielle købere er imidlertid hverken Bertelsmann eller Virgin, som ellers var to af de selskaber, som Boxman selv havde håbet på som købere. Ifølge den engelske bestyrelsesformand David Windsor-Clive er der tale om en blandet gruppe af e-handels virksomheder, investor virksomheder samt en del aktører, som kun er interesseret i visse dele af Boxman. Det skriver den svenske erhvervsavis Vision.

Informationschef hos Bertelsmann, Alexander Adler, tilkendegiver over for Vision, at Bertelsmann ikke er en potentiel køber af Boxman. -Vi har set på Boxman, men vi er tilstrækkeligt stærke i Skandinavien, siger han. Heller ikke Virgin er interesseret og henviser til, at Boxman har et dårligt rygte og ikke har formået at opbygge en kundeloyalitet.

Der har været rygter om, at MTG's (Modern Times Group) Internet selskab CdOn skulle være interesseret, men selskabet ønsker ikke at kommentere rygterne. Til gengæld står det klart, at tre af Boxman's stiftere sammen med selskabet Result har luftet deres interesse for at købe Boxman "tilbage".

Boxman's ledelse har tidligere givet udtryk for, at de håber at blive opkøbt af et stort internationalt selskab, som har mulighed for at overtage så meget som muligt af Boxman's gæld.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs