MediaWatch

Ny Internet portal fra Telia

Den nye portal er blevet udviklet i Telias selvstændige afdeling eTelia, og visionen med portalen er at få gjort Internettet til en naturlig del af brugernes hverdag, skriver Jyllands-Posten. Det skal ske ved, at portalen skal være midtpunkt for de enkelte brugeres vidt forskellige behov. - Det er meningen, at utellus.dk skal være en portal, der når hele vejen rundt, så man nærmer sig den tilstand, at det er det eneste website, man i virkeligheden behøver at kende, siger Brian Gjerstrup, adm. direktør i eTelia.

Et afgørende element i konceptet for utellus.dk er brugernes mulighed for at indhente tilbud på en lang række forskellige varer og ydelser, for eksempel realkreditlån m.v. Heri ligger også en væsentlig del af det forretningsmæssige koncept for utellus.dk; eTelia skal først og fremmest tjene penge på transaktioner, det vil sige kundernes brug af portalens tjenester.

Utellus.dk er udviklet som en bredbåndsportal, herunder med mulighed for at sende datatunge ting som film, musikvideoer og spil. I den henseende er portalen dog ifølge Brian Gjerstrup foran udviklingen af det mobile Internet, idet de mobile terminaler (mobiltelefoner m.m.) ikke på nuværende tidspunkt er tilstrækkelig udviklet til at give brugerne en tilfredsstillende kvalitet.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs