Endnu flere på nettet i USA

MediaWatch

Den by, der i september havde den største Internet penetration, var San Francisco, hvor 66 procent af byens husstande havde internetadgang. Dernæst kom Seattle, San Diego, Portland og Washington D.C., med fire af de største lokale internetmarkeder placeret på vestkysten, skriver The Media Post.

Ud af de 20 lokale internetmarkeder, der blev målt i marts, var det New York, der havde den største procentvise vækst frem til September efterfulgt af Philadelphia, Denver og Houston. Internetpenetrationen i det sydlige og sydvestlige område er også steget, blandt andet i Atlanta, Dallas, Tampa, Miami; Houston og Phoenix. For syv måneder siden i marts, var der kun syv lokale internetmarkeder, der havde en penetration på over 50 procent.

Ifølge vice president i Nielsen NetRatings, Allen Weiner, er internetboomet i de amerikanske byer inden for de sidste syv måneder et udtryk for, at resten af USA er ved at komme efter vestkysten, der traditionelt har været førende inden for IT-teknologi. Lavpriscomputere og andet nyt udstyr møntet på den almindelige forbruger, har også medvirket til den øgede tilstedeværelse af internetadgang i de amerikanske hjem.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også