MediaWatch

Ericsson laver interaktiv TV

De to selskaber håber ved hjælp af interaktive elementer samt en udlovet præmie på en million dollar, at kunne få forbrugerne til at se deres reklamespot, der løber af stablen i næste uge, skriver Reuters.

Den heldige seer, der ser de to selskabers reklamespot og samtidig trykker på en spilanordning udformet som en Ericsson mobiltelefon, vinder præmien.

Reklamen er skabt som en fælles indsats for at promovere AT&T's trådløse internetservice Digital PocketNet og Ericssons internetbaserede R280LX telefon. Reklamen går ud på, at der med et tryk på "ja" knappen på spilanordningen under den specielle reklame vil ske usynlig dataoverførsel fra TV'et, hvorefter der vil komme en tekst frem på skærmen, der fortæller om seeren har vundet eller ej.

De to selskaber har sendt 100.000 spilanordninger ud til en tilfældig liste af Digital PocketNet abonnenter i 3000 amerikanske byer. Reklamen, der bliver udsendt den 25. 26. 29. og 31. oktober, giver udover hovedpræmien seerne mulighed for at vinde andre pengepræmier, samt dobbelt og tredobbelt rabat på køb af Ericssons R280LX telefon.

Reklamen er den første af sin art der benytter VEIL teknologien.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs