MediaWatch

Phillips indtjening mere end fordoblet

Stærk vækst i virksomhedens halvleder -og komponentdivisioner er opgivet som baggrunden for den solide fremgang. Således er Phillips nettoindtjening, eksklusiv engangsindtægter opnået i forbindelse med frasalget af en aktieandel i JDS Uniphase og en værdistigning i virksomhedens andel i Taiwan Semiconductor Manufacturing Corporation, steget fra 331 millioner euro i fjor til 771 millioner i år, skriver Financial Times.

Phillips halvleder-division, der hovedsagligt fremstiller chips til telesektoren, har været et af de stærkeste vækstområder i perioden. Indtægten for divisionen er således steget fra 447 millioner euro sidste år til 938 millioner i år. Dette er mere end en fordobling. Økonomidirektør Jan Hommen siger, at man forventer yderligere vækst i divisionen i det kommende kvartal og at han ikke forventer nogen form for afmatning på området for halvledere før tidligst i 2002.

Phillips fastholder sine forventninger for finansåret 2000, som det forventer vil sætte rekord i kraft af blandt andet en dobbeltcifret procentstigning i indtjeningen samt et positivt cash-flow.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs