MediaWatch

Nyt dansk venture selskab

Symbion, som til dagligt huser 75 vækstvirksomheder inden for IT, bioteknologi og rådgivning, har foreløbig fået samlet mere end 150 millioner kroner sammen til det nye venture selskab. Målet er at nå op på 300 millioner kroner inden den officielle start, skriver Jyllands-Posten. Symbion Capital I forventes at blive startet op inden for 2-3 måneder.

Det nye venture selskab vil blandt andet satse på investeringer i meget tidlige projekter, hvor der i dag savnes investeringer. Det siger bestyrelsformand Kurt Stenager og tilføjer: -Vores erfaringer er, at der slet ikke er kapital til de meget tidlige projekter. Det vi kan gøre her er at give penge ud til den helt dugfriske idé, som kommer ind med manden fra gaden.

Det nye selskab arbejder med en finansiel ramme, hvor der ikke vil blive skudt mere end højst 15-20 millioner kroner ind i det enkelte selskab - og ofte væsentligt mindre beløb afhængig af det konkrete behov. Et indskud fra Symbion Capital I vil ske på baggrund af en indstilling fra et nyoprettet selskab, Symbion Ventures A/S, hvor Kurt Stenager indtræder som bestyrelsesformand.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs