MediaWatch

Razorfish skærer 60 væk

For øjeblikket beskæftiger den svenske afdeling af den store amerikanske Internet konsulent virksomhed Razorfish 240 medarbejdere, men i går offentliggjorde virksomheden, at 25 procent af de ansatte skal væk. 37 medarbejdere vil blive sagt op, mens godt 20 medarbejdere vælger at gå selv, skriver den svenske IT-avis Vision. Afskedigelserne vil primært ramme projektledere samt administrativt personale.

Nedskæringerne hos Razorfish i Sverige sker som led i en global nedskæringsrunde hos Razorfish, som har besluttet at skære den samlede medarbejderstab med 10 procent. Den nordiske chef for Razorfish, Anders Eriksson, udtaler om afskedigelserne, at årsagen blandt andet er, at der startes færre og færre nye Internet virksomheder op, hvilket giver færre kunder. -Vi er vokset hurtigt og kraftfuldt, men måske har vi ikke været hurtige nok til at indse, at markedet forandrede sig. Ved at handle hurtigt nu håber vi at undgå flere nedskæringer fremover, siger Anders Eriksson.

Nedskæringerne kommer desuden en uge efter, at Razorfish varslede et dårligt kvartalsregnskab for tredje kvartal 2000. Varslingen fik Razorfish's aktier til at falde i alt 40 procent. Dermed er værdien af Razorfish's aktier faldet mere en 90 procent siden topniveauet i marts måned.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs