MediaWatch

Mobital.DK køber Cellular.DK

Portalen Cellular.dk blev stiftet for ultimo 1999 - og på under ét år har sitet udviklet sig fra nul til over 100.000 registrerede brugere pr. måned, og dette tal er ifølge eget udsagn stærk stigende.

Portalen er ved at udvikle et bud på SMS-services baseret på info-on-demand fra f.eks. bank-kontoer. Yderligere overtager Mobital.net også Cellulars udvikling af specielle services til den finansielle sektor som aktie-kurs-warning via SMS styring.

Med overtagelsen har Mobital.net fra dag et, styrket sin position som Danmarks største portal af mobile services til alle danskere med en mobil enhed.

Mobital.net forventer, at flere lignende aftaler vil blive indgået på andre internationale markeder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs