MediaWatch

Walt Disney auktion hos eBay!

I dag starter Disney et nyt auktionssite, der linker direkte til eBay's auktioner. På Disneys nye site, vil det blandt andet være muligt at byde på Bette Midler's kostume fra filmen Hocus Pocus. Også et kæmpe indgangsskilt fra Disneyland udbydes til salg. I alt vil 90.000 objekter, alt lige fra billig merchandise til dyre samlerobjekter, blive sat på Disney's auktion, skriver CNET.

Det er det i Californien baserede eBay, der har værtskabet for den nye Disney auktion. Aftalen sker som følge af en fireårig kontrakt, der blev offentliggjort af de to selskaber helt tilbage i februar. Som en del af aftalen vil eBay, der allerede administrerer et "co. branded" auktionssite med Go Network, der ejes af Disney, også være vært for auktioner med ABC.com og ESPN.com. Disse er ligeledes ejet af Disney.

Disney følger den tydelige trend, der består i, at selskaber slår sig sammen med eBay som vært for deres auktioner. Tidligere på måneden indgik eBay en aftale med National Football Leage om, at eBay skulle være vært for ligaens auktioner. eBay har også et samarbejde med America Online.

Disney følger de fleste af eBay's regler for online handel, bortset fra at kunderne skal registrere sig med deres kreditkort, inden de får lov til at byde på auktionen. Byderne opnår først retten til at betale med check, når anskaffelsen overstiger en værdi af 5.000 dollar. Der er endvidere mulighed for, at køberne kan kommentere Disney auktionen via eBay's feedback system.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs