MediaWatch

Ahead sælger ud

Ahead, der i maj blev overtaget af franske Valtech, har solgt sit danske venturekapitalselskab Ahea Enterprise A/S til selskabets nuværende direktør, Peter H. Pedersen, skriver Børsen.

Ifølge Peter H. Pedersen vil det nye venturekapitalselskab investere mellem 0,5 og to millioner kroner i hvert af de fire selskaber, som Ahead Enterprise hidtil har været involveret i. Det drejer sig blandt andet om Basisbank.dk og Netvokat.dk. Han vurderer, at det nye selskab har ressourcer til at starte yderligere to virksomheder.

Børsen skriver, at det er Aheads ejere, Valtech, hvor Jens Heimburger i dag er vicepræsident, der har taget beslutningen om at sælge ud. Årsagen skulle være, at Ahead fremover udelukkende skal koncentrere sig om at drive konsulentvirksomhed indenfor e-handel. Foruden Peter H. Pedersen er der fire øvrige partnere, der pt. forhandler om at overtage virksomheden.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs