MediaWatch

Dansk Telia chef stopper

Blot en dag efter at svenske Telias topchef, Jan Åke Kark, sagde sit job op, meddeler Telias danske chef, Beate Bentzen, at hun også stopper. Ifølge de officielle meddelelser fra Telia fratræder Beate Bentzen efter eget ønske. Til Berlingske Tidende afviser hun, at der er nogen sammenhæng mellem Jan Åke Kark's afgang og hendes egen.

Men til Børsen siger Beate Bentzen, at hun har sagt sit job op, fordi det med Telias nye struktur bliver indholdsløst. Ifølge Børsen, der efter eget udsagn har talt med en række anonyme kilder, er der i disse dage tale om dramatiske magtkampe i den svenske koncern, der torsdag nær havde kostet hele den danske koncernledelse en fyreseddel.

Telias svenske koncernledelse besluttede torsdag, at Telias danske aktiviteter skal ophøre med at være selvstændige ledede enheder.

- Det er en beslutning så tåbelig, at man skammer sig, siger en unavngiven kilde til Børsen. Iagttagere af den danske telebranche vurderer, at tumulten omkring Telia vil styrke Tele Danmarks mobiltelefonaktiviteter.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs