MediaWatch

Dansk Telia chef stopper

Blot en dag efter at svenske Telias topchef, Jan Åke Kark, sagde sit job op, meddeler Telias danske chef, Beate Bentzen, at hun også stopper. Ifølge de officielle meddelelser fra Telia fratræder Beate Bentzen efter eget ønske. Til Berlingske Tidende afviser hun, at der er nogen sammenhæng mellem Jan Åke Kark's afgang og hendes egen.

Men til Børsen siger Beate Bentzen, at hun har sagt sit job op, fordi det med Telias nye struktur bliver indholdsløst. Ifølge Børsen, der efter eget udsagn har talt med en række anonyme kilder, er der i disse dage tale om dramatiske magtkampe i den svenske koncern, der torsdag nær havde kostet hele den danske koncernledelse en fyreseddel.

Telias svenske koncernledelse besluttede torsdag, at Telias danske aktiviteter skal ophøre med at være selvstændige ledede enheder.

- Det er en beslutning så tåbelig, at man skammer sig, siger en unavngiven kilde til Børsen. Iagttagere af den danske telebranche vurderer, at tumulten omkring Telia vil styrke Tele Danmarks mobiltelefonaktiviteter.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs