MediaWatch

Navision åben for salg

Oplysningen blev givet på Navision's ordinære generalforsamling i går, hvor adm. direktør Jesper Balser fortalte de fremmødte aktionærer, at selskabets ledelse er klar til at gå hele linen ud for at tilgodese investorernes interesse. Det skriver Børsen. Jesper Balzer peger dog samtidig på muligheden for, at Navision selv - eller i samarbejde med andre - foretager strategiske opkøb med henblik på at befæste sin stilling på markedet for økonomi- og administrationssoftware til små og mellemstore virksomheder.

En væsentlig årsag til Navision's udmelding er et dramatisk fald i selskabets aktiekurs. I januar måned i år rundede aktien således kurs 1000, mens den hidtil laveste kurs sås i sidste uge, hvor den var så langt nede som 217. Kursfaldet har været så drastisk, at Navision's plads i Fondsbørsens KFX-indeks er truet, når indekset i løbet af få uger skal sammensættes på ny.

Senioranalytiker Claus Wiinblad fra investeringsbanken Aros Maizels vurderer, at der generelt er for mange leverandører på markedet og er sikker på, at der vil ske en konsolidering i løbet af de kommende år. Wiinblad har dog tiltro til, at både Navision og konkurrenten Damgaard fortsat har gode chancer for at overleve, blandt andet på grund af deres brede internationale profiler.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs