MediaWatch

AMD går imod strømmen

Den seneste tids indtægtsadvarsler, der blev indledt af markedslederen Intel og siden hen fulgt af de fleste store aktører i branchen, synes ikke at have udøvet signifikant indflydelse på Advanced Micro Devices (AMD). Selskabet kunne således melde om en bedre indtjening end forventet i forbindelse med en rekordindtægt, skriver CNET.

AMD kom ud af sit tredje kvartal med en nettoindtjening på 219 millioner dollar, svarende til 64 cent per aktie, hvilket var 2 cents over markedets forventning. De samlede indtægter beløb sig til 1,21 milliarder dollar. Trods det fine resultat og indfrielsen af salgsforventningerne udtaler Jerry Sanders, administrerende direktør for AMD, at det havde været et barsk kvartal.

Selskabet forventer ligeledes, at det kommende kvartal vil blive behæftet med visse problemer, og at der vil blive tale om en dæmpet effekt i dets salg, idet det ikke ønsker at påbegynde en decideret priskrig.

- Vi tror, der vil være et maksimum på hvor mange processorer vi kan sælge, og vi forventer ikke at salget af enheder vil matche kapaciteten, sagde Sanders.

Selskabets gode resultat, der markerer det fjerde kvartal i streg med vækst, er båret frem af et stærkt salg af dets Athlon-chip samt den høje efterspørgsel på "flash memory".

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs