MediaWatch

Microsofts tidsplan fastlagt

Afgørelsen om Microsofts fremtid er rykket et skridt nærmere, efter at den amerikanske appelret har offentliggjort tidsplanen for indgivelse af argumenter fra de to parter. Den fastsatte tidsplan indikerer, at retten har i sinde at afslutte sagen hurtigst muligt, skriver CNN.

Ifølge planen skal Microsoft levere sit skrevne indlæg, der ikke må overstige 150 sider, senest den 27. november i år. Justitsministeriet har herefter frem til den 12. januar til at levere sit første indlæg, der ikke må overstige 125 sider. Software-giganten skal respondere senest den 29. januar. Denne gang i en skrivelse der maksimalt er på 75 sider. De afsluttende skrivelser skal være forelagt retten senest 9 februar, hvorefter de mundtlige indlæg vil finde sted 26. og 27. februar.

Begge parter har ifølge talsmænd udtrykt tilfredshed med den valgte tidsplan, der i sin form er noget kortere end Microsoft havde foreslået, men samtidig længere end Justitsministeriet havde ønsket. Jim Cullinan, talsmand for Microsoft, siger, at selskabet ser fortrøstningsfuldt på sagen, som selskabet føler sig overbevist om, det kan vinde.

En endelig afgørelse vil fastslå om Microsoft forbliver helt, eller skal splittes i to selvstændige selskaber.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs