MediaWatch

Mobilix kick-starter WAP

Fra i dag og frem til den 30. november er al WAP-trafik i Mobilix's net gratis for alle Mobilix-kunder. Mobilix taletidskunder får nu mulighed for at wappe med deres telefon, forudsat den altså er en WAP-mobil.

- Mobilix er overbevist om, at WAP er en teknologi, som vil få stor betydning for vores kunders hverdag. Muligheden for at søge oplysninger på Internettet, for at læse sin e-mail over alt, eller finde den nærmeste bank, benzintank eller supermarked er bare de første eksempler på tjenester, som vi allerede i dag har gjort jordnære og realistiske, siger Mobilix's administrerende direktør, Monique Moullé-Zetterström.
Men Zetterström må omvendt også konstatere, at lige som dansk økonomi for nogle år siden skulle kick-startes, så gælder det samme for WAP. Flere må i praksis opleve, hvad WAP er for noget.
Svaret på hvad WAP er og kan, vil alle Mobilix kunder få gratis fra nu og frem til julekalenderens første luge skal åbnes - uden det koster dem en øre. Forudsætningen er dog, at de befinder sig inden for Mobilix's eget dækningsområde og at deres mobiltelefoner er bygget til WAP.
Det sidste er et problem for de fleste kunder med taletidskort. Men for også at give dem mulighed for at deltage i den gratis WAP-fest, har Mobilix lavet et tilbud til taletidskunder med WAP-ønsker: En Alcatel View Waptelefon inkl. SIM-kort og for 100 kr. taletid til en pris på 595 kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs