MediaWatch

Eidos afviser købstilbud

Selskabet, hvis aktie alene i år er faldet med totredjedel af sin oprindelige værdi, har ikke villet oplyse hverken pris eller byder i den omtalte handel.

Analytikere nævner det franske Infogrames Entertainment som den mest sandsynlige byder, med softwaregiganten Microsoft og Electronic Art som mulige konkurrenter, skriver Bloomberg.

Eidos, der i slutningen af august offentliggjorde et øget tab i forhold til sidste års halvårsresultat, siger, at salget af videospil vil forblive lavt. Baggrunden er, at køberne afventer lanceringen af Sony's Playstation 2 konsol. Udtalelsen bakkes op af analytikerne, der ikke forventer at spiludbyderne vil fremvise et øget salg før fjerde kvartal næste år.

Selskabet understreger i den forbindelse, at det har kapital samt lånemuligheder nok til at møde sine omkostninger de næste to år. Det er branchens forventning, at det generelle salg vil være stigende igen fra 2002.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs