MediaWatch

Dansk software succes

Danske Belle Systems, der blev grundlagt i Holbæk for 15 år siden, har femdoblet sin omsætning til 138 millioner kroner, halveret sit underskud til 4,8 millioner kroner og har på et år ansat ca. 100 nye medarbejdere, skriver Børsen.

Belle Systems, der producerer software, der gør det muligt at udskrive regninger for brug af Internettet, klarer sig godt i disse dage. Ifølge Børsen ønsker den danske softwarevirksomhed, som Cisco og en række øvrige udenlandske investorer i december sidste år skød en ny kapital på 250 millioner kroner i, en børsnotering. Iagttagere vurderer, at Belle Systems vil kunne få en markedsværdi på mellem seks og 10 milliarder kroner. Belle Systems ønsker dog ikke at bekræfte Børs-rygterne.

Blandt de udenlandske investorer i Internetsoftwarefirmaet, Belle Systems, er som nævnt Cisco og de to ventureselskaber Index Ventures og Vertex Management, der tidligere har investeret omkring 65 millioner kroner i firmaet.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Seneste nyt

Se flere jobs