Digitale Divaer slår Microsoft

MediaWatch

Bevægelsen der går under navnet Digitale Divaer har med held forsvaret brugen af et domænenavn, som de har påberåbt sig at være kommet først med. Microsoft valgte en ikke ofte set løsning i denne slags twister og bøjede sig for kravet, skriver CNET.

Digitale Divaer er en onlinebaseret teknologigruppe, der har specialiseret sig i at hjælpe nybegyndere på Internettet. I april måned i år sendte bevægelsen et brev til softwaregiganten, hvori de bad denne om at stoppe sin brug af navnet Digitale Divaer på dets portal. Sagen var den, at begge parter leverede noget nær ens materiale under samme navn. Digitale Divaer gjorde i den forbindelse Microsoft klart at det havde brugt navnet siden sin opstart i 1997.

Til manges overraskelse, og i særdeleshed folkene bag Digitale Divaer, valgte Microsoft altså at anerkende bevægelsens krav frem for at føre en egentlig sag på emnet. Ifølge Digitale Divaer's advokat har softwaregiganten nok indset, at dets modpart stod med en god sag og da det i forvejen havde andre juridiske sager at koncentrere sig om valgte det ganske enkelt at trække sig ud af denne så smertefrit og omkostningsbegrænset som muligt.

Microsoft er straks gået i gang med at ændre sin service der fremover vil hedde Digital Lifestyle.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også