MediaWatch

Søndagsavisen satser internationalt

Hos Søndagsavisen har man tidligere givet udtryk for en stor tro på Internettets fremtid som et kommercielt medie. Som led i denne fortsatte strategi mod en forretningsmæssig udnyttelse af Internettet foretager Søndagsavisen nu forskellige tiltag blandt andet med henblik på en satsning uden for Danmarks grænser. Det skriver Børsen.

Først og fremmest skifter Søndagsavisens Internet portal, Forum.dk, navn til Ofir.dk. Det sker for at at skabe et navn og varemærke, som kan anvendes i flere dele af Europa. Med navnet Ofir startede Søndagsavisen op i Sydsverige i august, hvor antallet af søgbare jobs hos Ofir tilsyneladende kun overgås af den svenske arbejdsformidling. Nu står selskabet endvidere over for satsninger i Tyskland og Frankrig, hvor der ligeledes primært vil blive satset på selskabets jobformidlings-tjeneste.

Om satsningen på Internettet siger adm. direktør for Forum.dk, Jørgen Wittenkamp: -Vi har en række stærke varemærker, som vi nu vil slå sammen til ét stærkt varemærke for at skabe sammenhæng i brugernes bevidsthed. Børsnoteringen af selskabet vil ifølge Wittenkamp ske enten i november eller i begyndelsen af det nye år.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs