MediaWatch

Søndagsavisen satser internationalt

Hos Søndagsavisen har man tidligere givet udtryk for en stor tro på Internettets fremtid som et kommercielt medie. Som led i denne fortsatte strategi mod en forretningsmæssig udnyttelse af Internettet foretager Søndagsavisen nu forskellige tiltag blandt andet med henblik på en satsning uden for Danmarks grænser. Det skriver Børsen.

Først og fremmest skifter Søndagsavisens Internet portal, Forum.dk, navn til Ofir.dk. Det sker for at at skabe et navn og varemærke, som kan anvendes i flere dele af Europa. Med navnet Ofir startede Søndagsavisen op i Sydsverige i august, hvor antallet af søgbare jobs hos Ofir tilsyneladende kun overgås af den svenske arbejdsformidling. Nu står selskabet endvidere over for satsninger i Tyskland og Frankrig, hvor der ligeledes primært vil blive satset på selskabets jobformidlings-tjeneste.

Om satsningen på Internettet siger adm. direktør for Forum.dk, Jørgen Wittenkamp: -Vi har en række stærke varemærker, som vi nu vil slå sammen til ét stærkt varemærke for at skabe sammenhæng i brugernes bevidsthed. Børsnoteringen af selskabet vil ifølge Wittenkamp ske enten i november eller i begyndelsen af det nye år.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs