MediaWatch

Nokia får japansk ordre

Mobiltelefongiganten Nokia har fået et vigtigt gennembrud for infrastrukturel mobiltelefoni i Asien. Gennembruddet skyldes en ordre fra den japanske stat, der kom ind forleden. Den japanske ordre udgør en indikator på, at der kan komme flere ordrer inden for infrastrukturområdet. Ordren omfatter den såkaldte CDMA teknologi, der anvendes som standard for radiobølgetransmission inden for tredje generations mobiltelefoni også benævnt 3G, skriver Dagens Finans.

Tidligere på året fik Nokias konkurrent Ericsson en lignende ordre. Konsekvensen bliver formentlig, at Nokia for fremtiden er rustet til at tage kampen op imod Ericsson på det asiatiske marked selv på infrastruktur området. Det forventes, at Nokia vil satse mere aggressivt på de asiatiske markeder, navnlig i Tokyo og Seoul.

Analytikere fra Prudential Securities anbefaler derfor investeringer i Nokias aktier, der inden for de kommende seks måneder forventes, at kunne nå op i en kurs af 69 dollar.

Nokia står i dag i kurs 41.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs