MediaWatch

Pris til LetsBuyIt.com

Prisen uddeles af Giga Information Group, som mener at LetsBuyIt.com fortjener prisen fordi de ved at implementere Hewlett-Packard teknologi, har vist en fremragende evne til nyskabning og til at effektivisere arbejdsprocesserne i organisationen.

- Giga prisen anerkender vores arbejde med at finde den bedst mulige løsning til alle vores kunder. Ved at integrere HP-løsningen i vores system, kan vi tilbyde kunderne at deres bestillinger bliver fulgt helt til dørs. Vi kan på et hvilket som helst tidspunkt lokalisere - og forsikre os om at varerne bliver sendt hurtigt og effektivt, siger teknisk direktør i LetsBuyIt.com, Jan-Erik Gustavsson.

Det er Hewlett-Packard der har nomineret LetsBuyIt.com til prisen og også hos IT-giganten er glæden stor over beslutningen om at LetsBuyIt.com vinder guld.

- Vi er meget glade for at LetsBuyIt.com har opnået branchens anerkendelse for den nyskabning de har udvist ved at bruge HP Changeengine til at opnå sine strategiske forretningsmål, siger Daniel Fuster, administrerende direktør i HP's handelsafdeling.

"The global Exellence Workflow Award" blev uddelt på AIIM messen i Bella Centret onsdag.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs