MediaWatch

GN Netcom køber ind

Det svarer til en samlet købesum på 95 millioner dollar. Hello Direct er en af USA's førende business-to-business udbydere af hovedsæt og andre løsninger til desktop-telefoni. Hello Direct producerer, markedsfører og sælger bl.a. hovedsæt til slutbrugere i kontormiljøer.

GN Store Nord fremsætter tilbuddet til Hello Direct's aktionærer efter en række undersøgelser af selskabet samt forhandlinger med selskabets bestyrelse og direktion, som har anbefalet aktionærerne at tage imod GN Store Nords tilbud. Tilbuddet til aktionærerne i Hello Direct er gældende frem til midten af november, medmindre tilbudsperioden udvides. Tilbuddet er betinget af, at GN Store Nord erhverver mere end 50 procent af aktierne, og at de amerikanske konkurrencemyndigheder godkender købet.

Hello Direct har hovedsæde i San Jose i Californien. Selskabet udvikler, producerer og markedsfører en række desktop telefoni-løsninger, herunder hovedsæt. Virksomheden har en førende position inden for kundesegmentet slutbrugere i kontorer, ikke mindst qua et betydeligt katalogsalg. Virksomheden distribuerer mere end 29 millioner salgskataloger om året til kunder over hele USA.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler".

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs