MediaWatch

GN Netcom køber ind

Det svarer til en samlet købesum på 95 millioner dollar. Hello Direct er en af USA's førende business-to-business udbydere af hovedsæt og andre løsninger til desktop-telefoni. Hello Direct producerer, markedsfører og sælger bl.a. hovedsæt til slutbrugere i kontormiljøer.

GN Store Nord fremsætter tilbuddet til Hello Direct's aktionærer efter en række undersøgelser af selskabet samt forhandlinger med selskabets bestyrelse og direktion, som har anbefalet aktionærerne at tage imod GN Store Nords tilbud. Tilbuddet til aktionærerne i Hello Direct er gældende frem til midten af november, medmindre tilbudsperioden udvides. Tilbuddet er betinget af, at GN Store Nord erhverver mere end 50 procent af aktierne, og at de amerikanske konkurrencemyndigheder godkender købet.

Hello Direct har hovedsæde i San Jose i Californien. Selskabet udvikler, producerer og markedsfører en række desktop telefoni-løsninger, herunder hovedsæt. Virksomheden har en førende position inden for kundesegmentet slutbrugere i kontorer, ikke mindst qua et betydeligt katalogsalg. Virksomheden distribuerer mere end 29 millioner salgskataloger om året til kunder over hele USA.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler".

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs