MediaWatch

Web-statistik med kundeperspektiv

Softwarevirksomheden Candle lancerer en ny version af CandleNet eBusiness Assurance (eBA), som er udviklet til at overvåge svartider på websites ud fra et kundeperspektiv. Med eBA Service Monitor kan en virksomhed udvælge internetsider og følge hver enkelt besøgendes navigeren på siderne - uden anvendelse af cookies og uden at bryde den besøgendes anonymitet.

Ifølge Jupiter Communications forlader fire ud af 10 kunder en e-handelsvirksomhed, fordi funktionaliteten på virksomhedens website er for dårlig. Med Candles eBA-produkter kan man opsamle vigtig information om den besøgendes navigeren og oplevelser på virksomhedens internetsider og dermed gøre en ende på gisninger om, hvordan man kan forbedre websitets funktionalitet.

- Med eBA ServiceMonitor kan en virksomhed præcist og nemt se, hvor hver enkelt besøgende går hen på sitet, hvor lang tid det tager at komme fra side til side, og hvor lang tid den besøgende bruger på de enkelte sider, forklarer Paul Amos, adm. direktør for Candle i Norden.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs