Web-statistik med kundeperspektiv

MediaWatch

Softwarevirksomheden Candle lancerer en ny version af CandleNet eBusiness Assurance (eBA), som er udviklet til at overvåge svartider på websites ud fra et kundeperspektiv. Med eBA Service Monitor kan en virksomhed udvælge internetsider og følge hver enkelt besøgendes navigeren på siderne - uden anvendelse af cookies og uden at bryde den besøgendes anonymitet.

Ifølge Jupiter Communications forlader fire ud af 10 kunder en e-handelsvirksomhed, fordi funktionaliteten på virksomhedens website er for dårlig. Med Candles eBA-produkter kan man opsamle vigtig information om den besøgendes navigeren og oplevelser på virksomhedens internetsider og dermed gøre en ende på gisninger om, hvordan man kan forbedre websitets funktionalitet.

- Med eBA ServiceMonitor kan en virksomhed præcist og nemt se, hvor hver enkelt besøgende går hen på sitet, hvor lang tid det tager at komme fra side til side, og hvor lang tid den besøgende bruger på de enkelte sider, forklarer Paul Amos, adm. direktør for Candle i Norden.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler".

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også