MediaWatch

Nokia indgår 3G-aftale

J-Phone-gruppen vandt i juni måned licenser til de såkaldte tredje generations netværk. Med licenserne i hånden kan J-Phone-gruppen indlede udviklingen af tredje generations mobile services og lancere disse i slutningen af 2001.

J-Phone-gruppen, der er blandt Japans største leverandører af mobile services med omkring ni millioner kunder, ejes af Japan Telecom og har endvidere etableret internationale partneraftaler med BT og Vodafone/Airtouch.

Ifølge Takeshi Hashino, Managing Director og Chief Technical Officer hos J-Phone Communications valgte J-Phone Communications Nokias 3G radio-infrastruktur, fordi den er baseret på åbne standarder og brugerflader. Faktorer, som J-Phone Communications anser som værende vitale i forbindelse med overgangen til de kommercielle WCDMA-services og dermed samtidig i opbygningen af J-Phones globale 3G-netværk.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs