MediaWatch

Nokia indgår 3G-aftale

J-Phone-gruppen vandt i juni måned licenser til de såkaldte tredje generations netværk. Med licenserne i hånden kan J-Phone-gruppen indlede udviklingen af tredje generations mobile services og lancere disse i slutningen af 2001.

J-Phone-gruppen, der er blandt Japans største leverandører af mobile services med omkring ni millioner kunder, ejes af Japan Telecom og har endvidere etableret internationale partneraftaler med BT og Vodafone/Airtouch.

Ifølge Takeshi Hashino, Managing Director og Chief Technical Officer hos J-Phone Communications valgte J-Phone Communications Nokias 3G radio-infrastruktur, fordi den er baseret på åbne standarder og brugerflader. Faktorer, som J-Phone Communications anser som værende vitale i forbindelse med overgangen til de kommercielle WCDMA-services og dermed samtidig i opbygningen af J-Phones globale 3G-netværk.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs