MediaWatch

Oracle aktier dykker

Udsendelsen af advarslen om et lavere end forventet salg fik i dagens handel Oracle-aktien til at falde 9,25 dollar til kurs 69,50 svarende til en nedgang på 12 procentpoint. Selskabets lovning på at salget ville rette sig i løbet af det nye år, kommer ifølge flere analytikere senere end forventet, skriver Bloomberg.News.

Med det nylige fald er selskabet aktie faldet 24 procentpoint siden slutningen af august. Ifølge Oracles økonomidirektør Jeff Henley vil i særdeleshed salget af software til erhvervslivet falde i forhold til sidste kvartal. Han forventer, at en stigning vil finde sted først i det det nye år. Salget af databasesoftware vil falde i forhold til sidste kvartals opgjorte 32 procent år til år vækst, således Henley.

Han tror dog, at netop databasesalget vil have en procentvis stigning i niveauet 15 til 25 procent resten af året ud, men at væksten i det kommende kvartal vil være langsommere end resten af finansåret. Kulminationen vil ske i begyndelsen af det nye år. Oracles finansår løber frem til 31 maj 2001.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs