MediaWatch

EDB Gruppen i ny alliance

EDB Gruppen indgår i en alliance med en række udenlandske virksomheder for at få fat i internationale kunder, som de ellers har haft svært ved at nå. Det er hensigten, at samarbejdet med de udenlandske virksomheder skal foregå omkring salg, markedsføring og implementering af den nye generation af virksomhedssoftware fra Damgaard. Det skriver Børsen.

Alliancen, der får navnet Xapt World Alliance, vil foruden EDB Gruppen bestå af virksomheder fra Australien, Spanien, Canada, Østrig, Ungarn og Italien. Det er hensigten, at den skal være den næststørste forhandler af Damgaards software efter Columbus IT Partner.

Selvom EDB Gruppen tabte 29,5 millioner kroner før skat i årets første halvår, er administrerende direktør Jens Frølund optimistisk, og siger til Børsen, at EDB Gruppen nu igen er begyndt at få meget travlt.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs