PSINet indstiller ekspansion

MediaWatch

Selskabet der i løbet af de sidste femten måneder har opkøbt i alt 23 uafhængige internet service udbydere i den sydamerikanske region, har for nærværende valgt at stoppe sine opkøb, skriver IDG.

Philippe Kuperman, der er præsident for selskabets sydamerikanske operationer, siger i forbindelse med LatinTech 2000 konferencen, at selskabet i første omgang har valgt at stoppe op, selv om det ellers var indstillet på at fortsætte sine opkøb. Baggrunden skulle ifølge Kuperman være, at analytikere på Wall Street har bedt selskabet om at fremvise resultaterne fra dets hidtidige ekspansion.

PSINet, der i øjeblikket har operationer i Panama, Uruguay, Brasilien, Chile, Mexico samt Argentina, er i færd med at udbygge et optisk fiber netværk i regionen. Planen er på sigt, at koble de nyerhvervede sydamerikanske Internet service udbydere på selskabets internationale backbone. Derudover vil man bygge centre for "host application" og udvide antallet af nye sites.

Den overordnede plan er, at udvide selskabets aktiviteter fra kun at være et Internet adgangs selskab til at omfatte et bredere udbud af Internet services.

PSINet's sydamerikanske operationer udgjorde for andet kvartal 6 procent af selskabets samlede indtægter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også