MediaWatch

Aktieindekser slutter med fald

De to indeks mistede som eftermiddagen skred frem yderligere moment og i timen mellem 15 og 16 nåede KFX indekset sit laveste niveau på 328 point. Herefter rettede det sig igen og lukkede slutteligt 4,67 point lavere i niveau 329,83.

Vækstindekset KVX sluttede dagen 20,50 point lavere i niveau 946,97. Der var stort set fald over hele linjen men, ifølge den seneste opdatering fra Københavns Fondsbørs foretaget klokken 15.30 lå i-data international, RTX Telecom og eHuset til at blive dagens tabere med fald på henholdsvis 32, 18 samt 13 procentpoint. For de resterende aktier i indekset var der tale om mindre fald eller uændrede kurser.

Der er dog ifølge iagttagere ikke umiddelbart tale om de helt store ændringer i markedet. Spørgsmålet der nu står tilbage, er så om et eventuelt nej vil skabe decideret uro i morgendagens handel.

Den foreløbige forventning er, at et nej vil udløse mindre fald, mens et ja vil kunne betyde pæne stigninger.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs