MediaWatch

Top 100 i dansk IT-verden

Det viser IT-avisen Computerworld og magasinet IT-Branchens årlige opgørelse over "Top 100" indenfor danske IT-virksomheder. Opgørelsen viser tydeligt, at fordi et selskab har en stor omsætning, er det ikke ensbetydende med, at selskabet er god til at drive forretning.

Tele Danmark, der har over 23.000 ansatte, havde en omsætning på ikke mindre end over 38 milliarder kroner og lægger dermed distance til resten af den danske IT-verden. På en anden plads kommer IBM Danmark A/S der havde en omsætning på ca. 8,6 milliarder kroner.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler".

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs