MediaWatch

CoSines aktier tredoblet i værdi

Kursen på CoSine Communications aktier endte efter at dagens handel var afsluttet på 63 dollar, hvilket svarede til en stigning på 40 dollar fra den oprindelige pris på 23 dollar pr. aktie, der oven i købet var højere end forventet.

Det Redwood City Californien baserede firma solgte 10 millioner aktier for 23 dollar stykket. Firmaet havde oprindeligt forventet at sælge sine aktier indenfor en priskategori på 13-15 dollar. CoSine opnåede en kapital indsprøjtning på 230 millioner dollar fra børsintroduktionen, skriver Reuters.

CoSine aktien blev den aktie, der procentvis voksede mest i værdi på Nasdaq samtidig med, at Nasdaq indekset faldt 1,39 procent til 3.689.10.

CoSine computer software og hardware produkter gør det muligt for netværk service providers at udbyde private virtuelle netværk, firewall tjenester og sikre bredbånds forbindelser. CoSine har 100,1 millioner aktier ude, hvilket vil give firmaet en indtjening på 6,3 milliarder baseret på tirsdagens lukningspris.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs