MediaWatch

Vodafone stifter investeringsfond

Verdens største mobiltelefoni selskab Vodafones nye fond vil fra begyndelsen have en investeringskapital på 100 millioner pund, og den gennemsnitlige investeringssum vil blive mellem 2 og 10 millioner pund. Fonden kommer til gå under navnet Vodafone Venture og bliver den primære kanal for Vodafones investeringer i privatejede selskaber.

Formålet med fonden er at investere i områder, som er strategisk relevante for Vodafone. Derved bliver Vodafone både finansielle, tekniske og kommercielle partnere med entreprenører, som har gode ideer til mobile Internet-tjenester, og det kan Vodafone bruge til at distribueres til sine kunder over hele verden.

Ifølge Vodafones administrerende direktør Chris Gent er Vodafone Venture stiftet med henblik på at forme fremtidens marked for trådløse Internet-tjenester, så Vodafone kan bevare sin position som verdens førende mobiltelefon selskab.

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs