MediaWatch

Vodafone stifter investeringsfond

Verdens største mobiltelefoni selskab Vodafones nye fond vil fra begyndelsen have en investeringskapital på 100 millioner pund, og den gennemsnitlige investeringssum vil blive mellem 2 og 10 millioner pund. Fonden kommer til gå under navnet Vodafone Venture og bliver den primære kanal for Vodafones investeringer i privatejede selskaber.

Formålet med fonden er at investere i områder, som er strategisk relevante for Vodafone. Derved bliver Vodafone både finansielle, tekniske og kommercielle partnere med entreprenører, som har gode ideer til mobile Internet-tjenester, og det kan Vodafone bruge til at distribueres til sine kunder over hele verden.

Ifølge Vodafones administrerende direktør Chris Gent er Vodafone Venture stiftet med henblik på at forme fremtidens marked for trådløse Internet-tjenester, så Vodafone kan bevare sin position som verdens førende mobiltelefon selskab.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs