MediaWatch

Deutsche Bank i e-commerce satsning

Aftalen forventes at få meget stor indflydelse på den danske finanssektors vurdering af BEA's produkter. I februar 2000 offentliggjorde Deutsche Bank planerne for en e-commerce strategi, der omfatter investeringer for over 2,4 milliarder kroner i mere end 200 Internet-relaterede projekter.

Den nye aftale vil i den forbindelse være et skridt på vejen til at føre Deutsche Bank's ambitiøse planer ud i livet. Deutsche Banks valg af BEA omfatter både køb af BEA's produkter, services og support. Aftalen med Deutsche Bank betyder, at BEA Systems Danmark optrapper sine aktiviteter overfor den danske finanssektor.

BEA's e-handelsplatform omfatter produkterne BEA WebLogic Enterprise, BEA WebLogic Server, BEA Tuxedo, der bruges under opbygning, implementering og administration af e-handelssystemer.

Dertil kommer BEA WebLogic Commerce Server og BEA WebLogic Personalization Server, der åbner for omfattende bruger-personalisering af handelsapplikationer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs