MediaWatch

Peugeot og Vivendi får EU ok

Internet joint venturen mellem den franske bilfabrikant Peugeot SA og den franske multimediegruppe Vivendi tegner til at blive en realitet efter at EU's monopoltilsyn har givet sin godkendelse. Ifølge en talsmand fra EU kommissionen vil den nye virksomhed skulle konkurrere med en større række aktører, der tilbyder lignende services, og vil derfor ikke udgøre en dominerende enhed på markedet.

Vivendi har allerede købt Seagram, som blandt andet ejer Universal Film og Polygram Records, men har endnu ikke fået EU's godkendelse til en kommende fusion. EU-kommissionen kræver flere oplysninger fra fusionsparterne og forsinker dermed den endelige godkendelse af fusionen. Det var forventet, at EU-kommissionen ville godkende aftalen pr. 21. august, men kommissionens talskvinde forklarede dengang, at de to selskabers anmeldelse ikke havde været fyldestgørende.

Læs også nyheden Seagram Vivendi giver indrømmelser

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs