MediaWatch

Peugeot og Vivendi får EU ok

Internet joint venturen mellem den franske bilfabrikant Peugeot SA og den franske multimediegruppe Vivendi tegner til at blive en realitet efter at EU's monopoltilsyn har givet sin godkendelse. Ifølge en talsmand fra EU kommissionen vil den nye virksomhed skulle konkurrere med en større række aktører, der tilbyder lignende services, og vil derfor ikke udgøre en dominerende enhed på markedet.

Vivendi har allerede købt Seagram, som blandt andet ejer Universal Film og Polygram Records, men har endnu ikke fået EU's godkendelse til en kommende fusion. EU-kommissionen kræver flere oplysninger fra fusionsparterne og forsinker dermed den endelige godkendelse af fusionen. Det var forventet, at EU-kommissionen ville godkende aftalen pr. 21. august, men kommissionens talskvinde forklarede dengang, at de to selskabers anmeldelse ikke havde været fyldestgørende.

Læs også nyheden Seagram Vivendi giver indrømmelser

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs