MediaWatch

Italiensk stigning i mobilbrugere

Rundspørgen der blev præsenteret på en konference for tredje generations UMTS mobiltelefoner i Milano viser, at Italien i 2007 vil nå op på 60 millioner mobilbrugere, mens antallet af brugere af Internet tjenester via mobiltelefonen vil nå 50 millioner i 2010, skriver Reuters.

Undersøgelsen der er foretaget på baggrund af et repræsentativt udsnit af private og forretningsmæssige forbrugere i syv europæiske lande viser endvidere, at Frankrig er det land, der udviser størst interesse for nye mobil services. Tyskland, Italien og Finland kommer ind på de efterfølgende pladser.

Tyske brugere på forretningsplan havde det højeste mobilforbrug med et månedligt gennemsnit på 193,6 euro, mens det italienske lå på et gennemsnit af 121 euro.

Den gennemsnitlige italienske mobilbruger havde et månedligt forbrug på 48 euro.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs