MediaWatch

Italiensk stigning i mobilbrugere

Rundspørgen der blev præsenteret på en konference for tredje generations UMTS mobiltelefoner i Milano viser, at Italien i 2007 vil nå op på 60 millioner mobilbrugere, mens antallet af brugere af Internet tjenester via mobiltelefonen vil nå 50 millioner i 2010, skriver Reuters.

Undersøgelsen der er foretaget på baggrund af et repræsentativt udsnit af private og forretningsmæssige forbrugere i syv europæiske lande viser endvidere, at Frankrig er det land, der udviser størst interesse for nye mobil services. Tyskland, Italien og Finland kommer ind på de efterfølgende pladser.

Tyske brugere på forretningsplan havde det højeste mobilforbrug med et månedligt gennemsnit på 193,6 euro, mens det italienske lå på et gennemsnit af 121 euro.

Den gennemsnitlige italienske mobilbruger havde et månedligt forbrug på 48 euro.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs