MediaWatch

Bredbandsbolaget på børsen

Indtil videre har Bredbandsbolaget installeret bredbåndsadgang til knap 27.000 husstande i Sverige og har 230.000 yderligere kontrakter på plads. Men selskabet har planer om at udbrede sit netværk og sine tjenesteydelser yderligere i Norden - og senere til hele Europa, lyder det i selskabets pressemeddelelse.

Af samme grund har Bredbandsbolaget brug for penge, som selskabet nu forsøger at finde ved at notere selskabet på børserne i Sverige og USA. Prisen er sat til mellem 115 og 165 svenske kroner pr. aktie og med en tegningskurs på for eksempel 140 kroner, vil Bredbandsbolaget få 3,8 milliarder svenske kroner i ny kapital.

Kapitalen fra børsintroduktionen skal anvendes til at finansiere Bredbandsbolagets videre vækst og udvikling, herunder dækning af de forventede omkostninger i forbindelse med udbygning af det fiberoptiske højhastighedsnet og lancering af bredbåndstjenesterne. Tjenesterne omfatter blandt andet Internet, telefoni, TV, film og spil.
Bredbandsbolaget - som blev grundlagt i 1998 har mere end 275 ansatte - sælger bredbåndsadgang til Internettet med en hastighed op til 10 megabit pr. sekund - det svarer til cirka 150 gange hastigheden på en almindelig ISDN-forbindelse.

Blandt Bredbandsbolagets ejere er blandt andet Intel, Framfab, Investor m.fl.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs