MediaWatch

Intelligente manualer på Internet

Først skal man finde dem, og så skal man være ekspert for at forstå dem! Manualer til mobiltelefoner, videobåndoptagere eller digitale kameraer er væsentlige men ikke altid til fuld nytte, selv når de er fundet frem af gemmerne. Ifølge en ny, dansk markedsanalyse anvender over 85 procent af alle brugere manualer, når de skal til at bruge et nyt produkt. Men 40 procent. forstår ikke meget af det, der står i manualerne og 35 procent. har lyst til at anvende manualer på Internet.

Et nyt dansk Internet-selskab, WorldManuals.com A/S, har ambitionen at gøre livet lettere for alle brugere af consumer electronics. WorldManuals.com har udviklet et system, der præsenterer manualer med udgangspunkt i brugerens behov, således at brugeren kun møder oplysninger, der er relevante, inspirerende og letforståelige. WorldManuals.com er uafhængig af producenter, og selskabet vil i løbet af kort tid præsentere intelligente manualer for de mest anvendte produkter inden for det voldsomt stigende udbud af consumer electronics. Målet er at etablere en global standard for, hvordan fremtidens intelligente manualer på Internet skal se ud.

Udover internet-siten baserer forretningen WorldManuals.com sig først og fremmest på en business-to-business model med udgangspunkt i detaljeret viden om anvendelsen af consumer electronics. Denne viden opbygges i forbindelse med brugernes interaktion med de intelligente manualer på siten. Løbende dataindsamling sætter WorldManuals.com i stand til at tilbyde en række individuelle analyser til den globale consumer electronics industri, større detailkæder og annoncører. Disse analyser kan blandt andet anvendes i forbindelse med udvikling og markedsføring af nye produkter.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler".

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs